Valmentajat

Säihke keväällä 2012

Linda Suontausta

Syntymäaika: 12.4.1990

Yhteystiedot: linda90@gmail.com

Oma voimistelu-ura: Harrastin joukkuevoimistelua 11 vuoden ajan.

Koulutus: Lajitutkinto. Olen myös 2K-luokan tuomari.

Valmentajakokemus: Olen valmentanut vuodesta 2005 lähtien.Tällä hetkellä valmennettaviini kuuluvat Turun Pyrkivän 10-12-vuotiaiden joukkue Sanix Kids Sade sekä 12-14-v Sanix Säihke. Molempien  joukkueiden tavoitteet ovat asetettu pitkälle.

Työt sekä muita harrastuksia: Valmistuin Filosofian Maisteriksi Turun yliopistosta kesällä 2016. Työskentelen matematiikan, fysiikan ja kemian opettajana yläkoulussa. Treeneihin ja opiskeluun hyvän vastapainon tuovat omat liikuntaharrastukset, kuten salilla, lenkillä ja ryhmäliikuntatunneilla käyminen sekä lumilautailu.

Parasta valmentamisessa: Arki kotisalilla, leirit ja kisat - huomata, miten jokainen urheilija antaa kaikkensa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Muuta: Toimin Turun Pyrkivän naisvoimistelujaostossa kaudella 2015-2016.


Milja Hintsanen

Syntymäaika: 5.2.1990

Yhteystiedot: milja.hintsanen@turunpyrkiva.fi

Oma voimistelu-ura: Aloitin joukkuevoimistelun myöhään neljännellä luokalla. Silti minulle ehti kertyä 9 voimisteluvuotta.

Koulutus: Lajitutkinto. Olen myös 3K-luokan tuomari. 

Valmentajakokemus: Aloitimme Lindan kanssa apuvalmentajina vuonna 2006.

Nyt valmennan kahta ryhmää - Sanix Säihkettä (12-14-vuotta) sekä Turun Pyrkivän Sanix Kids Sade-joukkuetta (10-12-v). Molempien ryhmien kanssa tavoitteet on asetettu pitkälle.

Työt sekä muut harrastukset: Toimin nuorisovalmennuspäällikkönä Turun Pyrkivässä. Lisäksi harrastuksiini kuuluu kirjoittaminen, piirtäminen ja valokuvaus.

Parasta valmentamisessa: Rakkaus lajiin ei tunnu sammuvan ja joukkuevoimistelu on vienyt minut täysin mennessään! Valmennus yhdistää niin suuren vyyhdin tärkeitä asioita, että niitä on vaikea lähteä edes erittelemään. On upeaa nähdä konkreettisesti voimistelijoiden kehitys, opettaa sekä nähdä lapsissa ja nuorissa palo kehittyä entisestään. Tämän lisäksi rakastan koreografioiden, uusien harjoitteiden, kuvioiden, musiikkien sekä pukujen suunnittelua (näissä olen aika luottohenkilö monille muillekin joukkueille, joille vinkkailen vuodesta toiseen uusia musiikkeja ja rustailen kotona kymmeniä pukuehdotuksia :D)

Muuta: Toimin Turun Pyrkivän naisvoimistelujaostossa kaudella 2015-2016.

 

Martta Ahvo

 

Katariina Alasentie