Ariel

 

Kevään 2010 mitalistit
Harkka-aikataulu päivitetty! (13.2.2012)

Arieleissa voimistelee 9 iloista, vauhdikasta ja ilmaisullista tyttöä. Motivoituneet tytöt harjoittelevat 4 kertaa viikossa noin kaksi tuntia kerrallaan ja joihin sisältyy baletti sekä fyysisen treenin harjoituskerta. Ariel (-97, -98) kilpaili viime keväänä 12-14- vuotiaiden kilpasarjassa vahvalla ja uhmakkaalla metsän vaanijat-ohjelmallaan. Joukkue saavutti mitalisijat aluekilpailuissa sekä voimistelupäivillä ja kilpasarjojen mestaruuskilpailuissa tuli hyvä yhdeksäs sija. Syksyllä 2011 Ariel osallistuu välinekilpailuihin vanneohjelmallaan, joka esitetään myös seuran syysnäytöksessä. Keväällä 2012 joukkue kilpailee edelleen 12-14-vuotiaiden kilpasarjassa. Joukkue on myös tällä kaudella valittu aluevalmennusrinkiin.

Joukkueessa voimistelevat Nea Jalonen, Susanna Numminen, Sofia Himanen, Krista Mäntymaa, Lilian Snäll, Iita heinonen ja Venla Veistola.

Joukkuetta valmentavat Riikka Aikasalo, Eerika Koso, Hanna Pakanen, Mia Mäntymaa ja Tiia Kivinen. Syksyn sekä kevään ohjelmien koreografiat tekevät Mia Mäntymää ja Tiia Kivinen

Rahastonhoitaja: Tarja Satonen

 

Arielit seuran syysnäytöksessä 2010