Lapset ja nuoret

 Syksyn harrasteryhmät julkistetaan elokuun alussa ja ilmoittautuminen ryhmiin on elokuussa. 

Harrasteryhmien syyskausi 2.9. - 15.12.2024


Harrasteliikunta Forssan Voimistelijoissa

Forssan Voimistelijoiden tavoitteena on tarjota lähialueen lapsille ja nuorille monipuolista harrasteliikuntaa voimistelun, tanssin ja temppuilun muodossa 1-17 -vuotiaille.

Seura järjestää kaikille harrastajille kaksi kertaa vuodessa seuran näytöksen, jossa ryhmät ja joukkueet pääsevät esittämään opittuja taitojaan yleisön eteen saaden raikuvat aplodit ja hyvää esiintymiskokemusta. 

Kaikki seurassa jäsenenä liikkuvat lapset on vakuutettu Jumppaturva-vakuutuksella. Tutustu tarjontaamme tuntikuvaukset -sivulla. 

Lasten voimistelussa näkyy ILO eli innostus, laatu ja onnistumiset yhdessä. Voimisteluseurojen tunneilla tavoitteena on, että nämä yhdessä toteutuvat jokaisella harjoituskerralla. Sen seurauksena lapsi omaksuu seurasta urheilullisen ja liikunnallisen elämäntavan sekä saa kipinän monipuoliseen, riittävään ja omaehtoiseen liikuntaan. (Voimisteluliitto)

Valtaosa lapsen liikuntasuosituksesta koostuu monipuolisesta ja omaehtoisesta liikunnasta ja urheilusta päivän aikana. Kokonaisliikuntamäärää kuitenkin täydentää seurojen ohjattu liikunta. Ohjattu, laadukas harjoittelu ja kilpailu tukevat lapsen kasvua liikkujaksi ja urheilijaksi ja takaa näin ollen mahdollisuuden kehittyä kohti omaa potentiaalia. (Voimisteluliitto)


FNV Tähtiseura

Tähtiseura -ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Meille tähtimerkki on myönnetty laatutekijöiden toteutumisesta lasten ja nuorten liikunnan osalta.

Lisätietoja harrasteryhmistä voit tiedustella, fnv.harraste@gmail.com

© Antti Aaltonen