Ilmoittautumiset harrasteryhmiin

Internetin kautta ilmoittaudutaan kaikkiin harrasteryhmien jumppiin lukuun ottamatta aikuisryhmiä, joihin voi ilmoittautua myös ensimmäisellä jumppakerralla. Joukkuevoimisteluryhmistä voi kysellä suoraan joukkueilta, yhteystiedot löytyvät Joukkuevoimistelu -> joukkueet tai sähköpostista fnv.joukkuevoimistelu@gmail.com

HUOM! Jos olet jo aikaisempina vuosina rekisteröitynyt, älä rekisteröi itseäsi toista kertaa. Käyttäjätunnuksesi on aina oma sähköpostiosoitteesi ja jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen jäsenrekisteriohjelmasta uudestaan.

Jos sinä tai lapsesi olette osallistuneet aikaisemmin FNV:n liikuntaryhmiin, olet jo rekisterissä. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja unohtuneen salasanan saat sisäänkirjautumissivulta kohdasta "unohditko salasanan". Käy tarkistamassa tiedot-kohdassa omat tietosi sekä lapsen tiedot ja muista halutessasi antaa valokuvien käyttölupa.

Mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu, älä rekisteröidy uudelleen vaan kirjaudu sisään vanhalla sähköpostiosoitteellasi ja käy muuttamassa omissa tiedoissasi uusi sähköpostiosoite. Tallennuksen jälkeen uusi osoite on käyttäjätunnuksesi. 


Miten rekisteröidyn ja ilmoitan itseni tai lapseni harrastukseen?


Rekisteröidy ensin käyttäjäksi

  • lmoittautuminen aloitetaan ilmoittautumisohjelman käyttäjäksi rekisteröitymisellä.
  • Rekisteröitymään pääset tästä linkistä.
  • Rekisteröityä voi koko vuoden ajan. Rekisteröityminen tehdään täyttämällä Internetissä lomake, johon laitetaan omat (eli huoltajan) henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköposti). Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiin. 

Rekisteröi lapsesi alakäyttäjäksi

  • HUOM! Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alakäyttäjiä (omat lapset) eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisellaan. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alakäyttäjiä OMAT TIEDOT-sivulla. Sivulla on linkki "rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi", joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot (HUOM! Laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite!). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.

Ilmoittaudu liikuntaryhmiin

  • Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen tästä linkistä!
  • Käy ennen ilmoittautumista tutustumassa ryhmätarjontaan seuran sivuilla ja kirjoita itsellesi muistiin, mihin aiot ilmoittautua. Kun olet päättänyt, mihin ryhmiin haluat ilmoittautua, siirry sähköiseen ilmoittautumisohjelmaan. Jäsenmaksut ja kausimaksut löytyvät hinnat-sivuilta.
  • Ilmoittautuessasi kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasanan. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu.

Forssan Voimistelijat ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit laittaa viestiä fnv.jasensihteeri@gmail.com tai soittaa numeroon 040 0672930 (Maria Arjoniemi).

Kaikki harrasteryhmiin liittyvät kyselyt fnv.harraste@gmail.com