Kesäleirit

14.6.2024

Seuramme Sporttileiri ja JV-leiri ovat onnistuneesti takana päin ja leireistä jäi hyvä fiilis! Leireillä oli upeat ryhmät, jotka osallistuivat täysillä ja ennakkoluulottomasti kaikkeen.

Sporttileiri sisälsi paljon erilaisia pallopelejä ja kisailua, sekä pääsimme leikkimään myös ulkona ja nauttimaan upeasta säästä. Liikunnan lisäksi rauhoituttiin myös askartelemaan muun muassa helminauhoja ja hamahelmiä. Leiriläiset saivat toivoa joka päivä toiveleikkejä ja suosituimmiksi peleiksi nousivat hyllypallo ja kurki suolla! 

JV-leirillä päästiin tekemään joukkuevoimistelun lajitreenejä ja kokeilemaan erilaisia voimistelu välineitä, kuten palloa, vannetta ja narua. Oli upea nähdä miten voimistelijat oppivat uusia taitoja ja pääsivät kokemaan onnistumisia sekä loistamaan jo opituissa asioissa! Leirillä päästiin myös leikkimään, pelailemaan ja kisailemaan yhdessä.

Molemmilla leireillä oli loppuhuipennuksena leiriolympialaiset. Leiriläiset pääsivät myös yhdessä ohjaajien kanssa kehittelemään kesäisen leiritanssin Einon ja Aapelin - Älä tule paha kesä -tahtiin. Kiitos paljon huippu leireistä kaikille ohjaajille ja osallistujille!

Lisää leiri tunnelmia pääsee katsomaan seuramme Instagramista @forssan_voimistelijat sekä Facebookista.