Etsimme harjoitustilaa!

14.6.2024

Forssan Voimistelijat etsii kiireellisesti uutta harjoitustilaa.

Joukkuevoimistelun kilpailumaton koko on 14m x 14m, joten tilan tulisi olla vähintään 15 m x 15 m ja korkeuden vähintään 7 metriä. (Korkeudesta voimme tinkiä.)

Keskustelemme mielellämme erilaisista vaihtoehdoista 🤗

Vakituinen harjoitustila, johon kokonainen voimistelumatto mahtuisi, mahdollistaisi riittävät ja turvalliset harjoitusolosuhteet yhdentoista joukkuevoimistelujoukkueemme käyttöön arkisin ja viikonloppuisin.

Ota yhteyttä FNV:n puheenjohtajaan Susanna Nummiseen, 040 411 9057
forssanvoimistelijat@gmail.com
————————————
Forssan Voimistelijoiden joukkuevoimistelun kilpajoukkueiden harjoitusolosuhteissa on ollut puutteita jo vuosikymmeniä, kun lajissa vaadittu kilpailumatto ei mahdu kokonaisena Forssan Kaupungin mahdollistamiin tiloihin. Matto mahtuisi Akvarellin koulun ja Urheilutalo Feeniksin saleihin, mutta säilytysmahdollisuutta saleissa ei ole. Seuralla on ollut mahdollisuus kokonaisella matolla harjoitteluun vain kolme tuntia viikossa Jokioisten Leipä Areenalla, joka ei ole riittävä määrä yhdelletoista kilpajoukkueellemme. Joukkueiden tulisi saada harjoitella oikeankokoisella kilpailualueella ennen kilpailuja useita kertoja.

Tilanteemme uhkaa heikentyä entisestään, kun harjoitustilana käyttämämme työväentalon salin vuokrasopimukset puretaan. Joukkueemme ovat käyttäneet työväentalon salia yhteensä yli 10 tuntia viikossa, joten tarve uudelle harjoitustilalle on merkittävä. Työväentalolla meillä on ollut yksi voimistelun kilpailumatto käytössä ja säilytyksessä.